Trafik Blog Percuma Melalui Applikasi Edisi Blog

Blogosphere tempatan bakal mengalami satu lagi revolusi baru apabila sebuah applikasi ping blog telah mula diperkenalkan kepada umum baru-baru ini.

Edisi Blog

Edisi blog, nama yang telah diberikan kepada applikasi tersebut. Kelebihannya adalah memudahkan para pengguna iaitu rakan-rakan blogger dalam mempromosikan artikel-artikel blog yang baru diterbitkan secara automatik.

Edisi Blog

Applikasi Edisi Blog

Tetapan profil Edisi Blog

Free traffic Edisi Blog

Disamping itu, ia juga dilihat memberi kelebihan kepada para pengguna bukan blogger dimana melalui applikasi ini mereka akan lebih mudah memperolehi info-info semasa ataupun tips-tips menarik melalui artikel-artikel yang telah dibahagikan mengikut kategori-kategori tertentu.

Applikasi ping Edisi Blog

Trafik percuma applikasi Edisi blog

Dengan kemajuan teknologi yang ssmakin berkembang, saiz applikasi ini berjaya dicipta dengan kapasiti saiz yang hanya memakan ruang sebanyak 1Mb sahaja. Ringan dan pantas,  dimana kami dipihak Kelab Blogger Ben Ashaari berpuas hati dengan prestasi yang cuba diketengahkan oleh pembangunnya.

Semoga dengan serba sedikit pengenalan tentang applikasi Edisi Blog ini, diharapkan ianya menjawab persoalan yang sedang bermain difikiran anda.

Untuk memuat turun, anda boleh mendapatkannya melalui pautan Play Store seperti yang telah disediakan: >> Applikasi Edisi Blog <<

Nota: Sebarang maklum balas mengenai prestasi applikasi Edisi Blog boleh juga dilontarkan kedalam kotak komen dibawah.

Comments

  1. zeela says

    info thorbaikkk..thumbs up…tp sy budak baru blaja berblog..masih terkedek2..byk lg nk kena blaja..:)
    ble la bg tunjuk ajar kt budak baru blaja blogging ni..ngeh,,ngeh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

CommentLuv badge